jueves, 25 de octubre de 2012

LA FULLA QUE VOLIA VOLAR.

Hola famílies,

El taller de La fulla que volia volar és el primer que fem a tardes en família i per aquest motiu ens fa una il·lusió especial, esperem que us agradi!!!

Tot i que ja fa uns dies que estem a la tardor començarem amb una dita:




La tardor, rerevera, primavera d'hivern, santmiquelada (santamiquelada) o més poèticament autumne és una de les quatre estacions de les zones temperades. Astronòmicament, comença amb l'equinocci de tardor (entre el 22 i el 23 de setembre en l'hemisferi nord i entre el 20 i 21 de març en l'hemisferi sud), i acaba amb el solstici d'hivern (al voltant del 21 de desembre en l'hemisferi nord i el 21 de juny en l'hemisferi sud). No obstant això, a vegades la tardor és considerada com els mesos sencers de setembre, octubre i novembre en l'hemisferi nord i març, abril i maig en l'hemisferi sud.


És una època de precipitacions, en algunes parts del món, i de descens progressiu de la temperatura. Els dies s'escurcen i les nits s'allarguen. Les plantes caducifòlies perden la clorofil·la i les fulles esdevenen groguenques o vermelloses com a pas previ a la seva caiguda. Molts fruits estan en el seu punt òptim. Els animals s'amaguen per al temps de fred amb el menjar amagatzenat.



Pels colors de la natura, és un període molt evocador en l'art. 


En aquesta primera activitat farem d'ARTISTES.


Material:
- Pintura de dits (dels colors de la tardor): verd, groc, vermell i marró.
- Làmina de l'arbre de tardor (us la podeu imprimir des del blog)


 



CONTE DE LA FULLA QUE VOLIA VOLAR.





 I recordeu:





Esperem que us ho hagueu passat bé fent l'activitat, fins el pròxim dijous.
Per cert, el dimecres 31 d'Octubre farem taller de Halloween obert a tota l'escola, us hi esperem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario