lunes, 15 de octubre de 2012

TARDES EN FAMÍLIA

Tardes en família és un projecte dirigit a les famílies amb alumnes a parvulari per afavorir els vincles entre família i infants mitjançant activitats lúdiques com el joc, tallers, manualitats,..
L'estona de joc és aquella on els nens i nenes imaginen, creen, somien i construeixen. Quan un adult els acompanya, els infants poden créixer d'una manera més plena.

Surgeix de l'esforç i les ganes de treballar d'un grup de mares i pares que formem l'AMPA amb el suport i ajuda de la nostra escola.Ayúdame a mirar...“Diego no conocía la mar. El padre, Santiago Kovadloff, lo llevó a descubrirla. Viajaron al sur. Ella, la mar, estaba más allá de los altos médanos, esperando. Cuando el niño y su padre alcanzaron por fin aquellas cumbres de arena, después de mucho caminar, la mar estalló ante sus ojos. Y fue tanta la inmensidad del mar, y tanto su fulgor, que el niño quedó mudo de hermosura. Y cuando al fin consiguió hablar, temblando, tartamudeando, pidió al padre: "¡Ayúdame a mirar!" (Eduardo Galeano).

No hay comentarios:

Publicar un comentario